Regulile pieței

Numai oferte concrete

Introduceți în baza de date numai oferte concrete. Din păcate, anunțurile care constau doar în sloganuri de genul "toate tipurile de vehicule xy" nu pot fi activate. Pentru fiecare anunț trebuie să se ofere fie un vehicul specific, fie un pachet fix de mai multe vehicule. Un pachet de vehicule necesită o descriere clară a vehiculelor asociate în textul anunțului. Cu toate acestea, experiența a arătat că anunțurile pentru vehicule individuale atrag semnificativ mai multă atenție decât pachetele de vehicule.

Anunțuri publicitare întotdeauna cu o descriere tehnică semnificativă

Oferiți anunțurilor dumneavoastră de pe TruckScout24 o descriere semnificativă. La noi nu sunt posibile anunțurile fără date tehnice.

Nu sunt posibile anunțuri anonime sau cu număr de cutie

Includeți-vă numele și adresa completă în profilul de vânzător. Din păcate, anunțurile anonime nu sunt posibile la noi. Vânzătorii particulari care vând o singură dată își pot ascunde strada și numărul casei, dacă doresc.

Fără numere de telefon/fax sau adrese de e-mail în textul anunțului.

Anunțurile nu trebuie să conțină numere de telefon, numere de fax, numere de telefon mobil și adrese de e-mail. Detaliile dvs. de contact sunt generate automat din contul dvs. de client și sunt, de asemenea, afișate în anunțul finalizat. Prin urmare, nu este necesar să introduceți datele dumneavoastră de contact în textul anunțului.

Fără adrese de internet în reclame

Descrierea și imaginile anunțurilor dumneavoastră nu trebuie să conțină adrese de internet.

Fără trimiteri la alte reclame

Anunțurile nu pot conține trimiteri la alte anunțuri ale unui furnizor. În plus, nu sunt permise referiri la magazinele online ale furnizorului și la alte platforme de tranzacționare sau de licitație.

Vehiculele anunțate ca anunțuri clasificate nu pot face parte dintr-o licitație.

Ștergeți articolele vândute

Vă rugăm să ștergeți sau să întrerupeți imediat articolele vândute. Încercăm în permanență să ne actualizăm baza de date. Prin urmare, grupurile de autoturisme sunt extrem de nedorite sau interzise de AGB.

Nici o nouă încărcare după ștergerea anunțului

Nu este permisă încărcarea imediată a reclamelor șterse anterior din motive de denaturare a concurenței.

Fără logo-uri ca imagini ale vehiculului sau în imaginea vehiculului

Nu folosiți logo-urile companiilor ca imagini ale vehiculelor. De asemenea, este interzisă plasarea de logo-uri ale companiilor în imaginile vehiculelor.

Numai imagini pe care sunteți autorizat să le utilizați

În mod similar, fotografiile producătorului, al căror drept de autor este deținut chiar de către producător sau fotografiile concurenților, pot fi încărcate numai cu permisiunea scrisă a deținătorului respectivului drept de autor.

Nu există imagini de tip placeholder

Imaginile publicitare care conțin doar "photo to follow" sau altele similare nu sunt posibile.

Nu copiați texte de la concurenți

Vă rugăm să întocmiți singuri descrierile tehnice ale obiectelor pe care le vindeți. Copierea textelor și a unor părți de texte din anunțurile altor vânzători este interzisă și, de obicei, aduce doar probleme pe care nu vi le doriți.

Fără liste de cuvinte cheie/termeni de căutare în anunțuri

Furnizați numai descrieri tehnice relevante ale vehiculelor respective. Nu este posibilă utilizarea de cuvinte-cheie sau de liste de cuvinte de căutare. De asemenea, nu este posibilă publicitatea pentru alte vehicule, produse, consumabile sau publicitate generală.

Fără nume de companii și repetiții de cuvinte în titlul anunțului.

Este interzisă menționarea numelui propriei companii, precum și repetarea de cuvinte în titlul anunțului. Producătorii sunt excluși din acest regulament.

Selectați categoria corectă de vehicule

De asemenea, vă rugăm să aveți grijă, în interesul dumneavoastră, să vă plasați anunțurile în categoriile corecte.

Nu există reclame de 1€

Vă rugăm să nu includeți prețuri de 1€ în anunțuri. Anunțurile care indică 1 € ca preț de achiziție (și ca FP sau VB) nu vor fi activate. Dacă nu doriți să introduceți un preț, vă rugăm să lăsați câmpul "preț" necompletat la introducere. Apoi, nota "Informații despre preț" este afișată automat pentru anunțul dumneavoastră.

Fără titluri de publicitate promoțională

Introduceți informații semnificative pentru desemnarea mașinii/tipului de vehicul, precum și pentru producător și model și nu utilizați formulări publicitare. Doar în acest fel anunțurile dvs. pot fi găsite de potențialii cumpărători prin intermediul funcției de căutare.

Numere de telefon accesibile în detaliile de contact

Atunci când furnizați datele dumneavoastră de contact, asigurați-vă că includeți un număr de telefon care poate fi contactat.

Fără reclame multiple

Nu postați același articol de mai multe ori.